TIIMIMME

OLEMME OIKEASTI AUTTAMASSA SINUA - KORVAUSTA VASTAAN TOKI

Pauli Virtanen

Palvelun perustaja
35 vuotias perheen isä Oulusta
Yrittäjänä yli 10 vuotta
40 työntekijää aiemmin
Konkurssikokemus
Myyntityön ammattilainen
Pienyrittäjyyden asiantuntija
Ulosottovelallinen

Kun yhteistyö meidän kanssa alkaa niin selvitetään ja laitetaan sinun yritysongelmasi ensin kuriin, laskutuksesi pyörimään ja liiketoimintasi tuottamaan jatkuvuuden turvaamiseksi. Omakohtaista kokemusta löytyy yrittämisestä tarpeeksi tämän tyyppisen toiminnan pyörittämiseen. Oravanpyörässä juoksemisen sijaan autan yrittäjänä, suomalaisia yrittäjiä käytännön ongelmissa neuvomalla, ohjeistamalla ja sparraamalla omakohtaisiin kokemuksiini perustuen. Soita ja kysy lisää, kerron taustoistani mielelläni lisää puhelimessa tai kahvikupin äärellä.

Yhtiöni veloittaa kohtuullisen korvauksen sinulle vapautetusta vapaa-ajastasi ongelmiesi ratkaisemissa - tai yrityksesi myyntisi lisäämiseksi. Joissain tilanteissa asiakas maksaa luodusta mahdollisuudesta toimia yrittäjänä jatkossakin.

Pieni siivu liikevaihdostasi meille - Iso hyöty sinulle!

Yhteistyössä :

Verkostostamme löytyy ammattiylpeyden omaavia yrittäjä-pohjalta toimivia huippuammattilaisia seuraavilta aloilta jotka liittyvät suoraan sinunkin tarpeisiin yritysmaailmassa. Ammattiylpeydenhän takaa se että työn tekijä ei saa rahojaan jos loppuasiakas, eli sinä et ole tyytyväinen - sinäkin yrittäjänä tiedät sen että työntekijän status ja vastuunkantaminen ei kulje käsi kädessä.Mainostoimistopalvelut -myyntisi lisäämiseksi
Tilitoimistopalvelut -kirjanpitoasioissa
Lakitoimistopalvelut -juridisissa asioissa