ESIMERKKITAPAUKSIA

Jokainen asiakastarinamme on yksilö, ja salaista tietoa niin siksi esimerkit on kuvitteellisia

Esimerkki Osakeyhtiö ongelmissa :

Asiakkaalla on yritys. Yritykselle on tullut maksuhäiriö joka löytyy julkisena tietona protestilistalta. Me kontaktoimme hänet sen perusteella ja tarjoamme auttavaa palveluamme.
Asiakas ostaa palvelupakettimme, maksaa työmme projektin etenemisen mukaan osissa ja lopputuloksena hänen toimivan yrityksen velka-asiat on saatu järjestykseen ja hänen toisen liiketoiminta-alueen perustaksi on perustettu uusi puhdas osakeyhtiö jolla on kaikki liiketoimintaan tarvittavat työkalut esim, Pankkiliikennetili, kotisivut ja lakisääteiset vakuutukset voimassa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta.Esimerkki toiminimen kassa-ongelma :

Asiakkaalla on yritystoimintaa. Yritykselle on tullut kassankierto- eli rahaongelmia maksuviiveiden muodossa. Kyseessä ei ollut onneksi vielä maksuhäiriö, vaan maksuviive-tieto. Tieto kirjautuu ASIAKASTIEDON järjestelmään josta saamme yhteystiedon kontaktointia varten. Me soitamme sen perusteella hänelle ja tarjoamme auttavaa palveluamme.
Asiakas ostaa palvelupakettimme, maksaa työmme projektin etenemisen mukaan osissa sovitusti ja lopputuloksena hänen yrityksenä kassa-asiat on saatu järjestykseen toimenpiteillämme ja hyvän yhdessä laaditun suunnitelman avulla. Lisäksi pystyimme auttamaan häntä SOMEmarkkinointi-asioissa siten että hänen myyntinsä lisääntyi huomattavasti ja siten kannattavuus parani huomattavasti.


Esimerkki yrittäjä sairastuu :

Asiakkaalla on yritys. Yrittäjä on sairastunut äkillisesti ja sen vuoksi yritykselle on tullut maksuhäiriömerkintä, joka löytyy julkisena tietona protestilistalta. Me soitamme sen perusteella hänelle ja tarjoamme auttavaa palveluamme. Asiakas ostaa palvelupakettimme ja autamme hänet toipumislomalle huolehtimalla valtakirjan turvin hänen yritystoiminnan käytännön asioista kirjanpitäjän ja asiakkaiden suuntaan.

Lopputuloksena hänen yritystoiminta on lopetettu hallitusti, asiakkuudet lopetettu ja taloudelliset tappiot minimoitu jolloin asiakas pääsee turvallisin mielin toipumaan takaisin työkuntoon. Kun työkunto on saavutettu niin hän aikoi ottaa yhteyttä ja jatkaa asiakkaanamme jolloin luomme hänelle uuden yritystoiminnan kokonaisuudessaan. Yhtiö + kotisivut + kaikki muu tarvittava että hän pääsee takaisin peliin harjoittamaan unelma-ammattiaan yrittäjänä. 

Meidän kokemuspankin vinkeillä, uudelleen yrittäjäksi ryhtyminen on käytännössäkin mahdollista luottotieto-ongelmista huolimatta.